Christine Wagner en Wagner Kunst & Cultuur

Ik ben Christine Wagner, geboren 1968 in Wolfsburg, Duitsland, kunsthistorica (universiteiten Wenen, Keulen en Amsterdam) en netwerker in hart en nieren.


Mijn eerste aanstelling was bij het Stedelijk Museum Schiedam als tentoonstellingscoördinator. Vervolgens was ik coördinator van de Prix de Rome op de Rijksakademie van Beeldende Kunsten; daarna was ik als communicatieadviseur verbonden aan het Amsterdams Fonds voor de Kunst, het Prins Claus Fonds en het ISIM (International Institute for Islamic Studies).

Verder werkte ik voor organisaties op het terrein van ontwikkelingssamenwerking zoals ICCO, Mama Cash en het Nederlands Centrum voor Inheemse Volken.


Werkperiodes wissel ik af met kortere en langere reizen. Ik ben regelmatig in het Midden Oosten te vinden en heb herhaaldelijk met Tuareg-nomaden in de Sahara rondgetrokken.


Gaandeweg heb ik voor het culturele leven in Iran, Syrië en Libië een bijzonder interesse ontwikkeld. Daarover heb ik enkele keren gepubliceerd: zie ook het kopje in de media van deze website. 

Contact

Wagner Kunst & Cultuur

Christine Wagner

mobiel 0031 (0)6 555 777 90
mail @ christinewagner.nl
tinew @ xs4all.nl